Lørdag, den 20. juni var musikquizen ”Tip et Hit” på Torvet i Solrød Centret, hvor Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants fik publikum til at svinge med på hits fra flere årtier

Det swinger i Solrød Centret, der endnu en weekend havde sat musik på programmet, så gæsterne i centret ikke bare kan handle deres varer, men også kan få en god oplevelse med hjem.

Kun et par weekender efter succesen med musik under Aftenåbent i SolrødCentret var Klaus Strand-Holm fra det populære band Klaus & Servants igen i Solrød for at underholde.

Denne gang var det med sin hustru Karin, der har fået stor succes med deres musikquiz ”Tip Et Hit”, hvor publikum har mulighed for at gætte med, når Klaus spiller og Karin stiller spørgsmål om sangene, kunstnerne eller noget andet, der har med musikken at gøre.

Alle kan være med til at gætte på sangene, der fik publikum til at synge og klappe med, mens der var mulighed for at nyde en kold drik på torvet.

Efter musikquizzen spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne sange – ”Herstedvester” og ”Bank Tre Gange”. Det er sikre hits, der får både gamle fans og nye publikummer til at klappe og synge med.