Torsdag aften kommer den populære musikquiz ”Tip et Hit” til Ringriderpladsen i Bov. Æ Ringrin’s Venner har inviteret Karin og Klaus Strand-Holm fra Klaus & Servants til Bov, hvor de udfordrer publikum til at gætte med på hits fra flere årtier ved et arrangement, hvor alle er velkomne.

”Tip et Hit” er et populært underholdningskoncept, som ægteparret Karin og Klaus Strand-Holm turnerer med over hele landet. Klaus er orkesterleder i bandet Klaus & Servants, der trækker fulde huse, når de turnerer med hits og underholdning for folk i alle aldre.

Men torsdag den 18. juni kommer Klaus uden sine tjenere. Til gengæld har han sin hustru Karin med til en musikalsk aften i det opvarmede telt. Ægteparret inviterer publikum til at synge med og gætte på sange fra dengang mor var dreng og op til i dag. I pausen inviteres der til sønderjysk kaffebord!

Fra Hit med Sangen til Tip et Hit
– Selve konceptet med ”Tip et Hit” fandt Karin og jeg på, da jeg engang havde været med i TV-udsendelsen ”Hit med Sangen”. Det var sjovt og underholdende, især for os i panelet, men jeg fornemmede, at publikum ikke havde det så sjovt, som vi havde oppe i panelet.
– Så Karin og jeg har udviklet et koncept, hvor også publikum er med til at gætte og hvor alle kan være med uden at være eksperter, fortæller Klaus Strand-Holm som optakt til aftenen.

Gennem et par timer får publikum testet både stemmebånd og hukommelse, mens Klaus Strand-Holm spiller og synger sig gennem en stribe hits.

Efter musikquizzen, der foregår ved hjælp af tipskuponer, spiller Klaus Strand-Holm nogle af sine egne sange som ”Herstedvester” og ”Bank Tre Gange”. Det er sikre hits, der får både gamle fans og nye publikummer til at klappe og synge med, mens kaffen indtages og stemmerne tælles op. Der er præmier til de heldige.

Billetter til torsdag den 18. juni 2015 kl. 19 – 21 kan købes via tlf. 6022 5967 og koster kr. 125,- for entré og det store sønderjyske kaffebord og underholdning.